top of page

HairMoni

Na jarenlange ervaring in het kappersvak, ben ik sinds 2017 mijn eigen weg ingeslagen als zelfstandig kapster in Dordrecht. Onlangs ben ik gestart met het aanbieden van mijn kappersdiensten aan huis in Tholen. Ik begrijp dat het soms lastig is om tijd en rust te vinden voor jezelf. Daarom bied ik nu behandelingen op maat aan, waarbij je echt kunt ontspannen. Bij mij geniet je van een heerlijk kopje biologische thee of koffie. Als enige klant in de salon, ervaar je altijd een oase van rust. Je kunt bij mij genieten van natuurlijke geuren,& natuurlijk zonder de chemische dampen. Mijn missie is simpel: ik wil ervoor zorgen dat je met een glimlach de salon verlaat.

Producten

rose-serum.png
100%natuurlijk.png

Less is More

Dit exclusieve professionele kappersmerk uit Wenen (Oostenrijk) is met zorg geselecteerd op de effectiviteit en zuiverheid. De innovatieve formules bevatten uitsluitend natuurlijke en gecertificeerd  biologische en biodynamische ingrediënten. De pure essentiële oliën dragen bij aan de functionaliteit, plezier en het wellness gevoel. Ook zijn deze producten proefdiervrij.

 

Met o.a. koud geperste plantaardige oliën, etherische oliën, aloe vera juice, plantaardige extracten en bietensuiker. Zonder o.a. synthetische bewaarmiddelen, parfum, kleurstoffen, minerale oliën en siliconen

Salonstylisten, internationale pers en klanten over de gehele wereld waarderen deze bekroonde producten vanwege hun duurzaamheid en exclusiviteit. 

Maximale effectiviteit, welzijn van gebruikers en respect voor het milieu zijn eisen en resultaten van de producten van Less is More. 

Deze producten zijn te verkrijgen bij mij in de salon.

bottom of page